Julhälsning

Nu har ytterligare en termin nått sitt slut. Lärare och elever kan äntligen få njuta av ett välförtjänt jullov. Barn och personal på förskolan och fritids är kvar på skolan ännu några dagar. Tyvärr bjuder inte naturen på vinterväder och julstämning, men förhoppningsvis kan lovet ge vila och avkoppling ändå.

Jag vill tacka alla duktiga medarbetare för det jobb ni utfört under terminen. Tack också till alla barn och elever för att ni jobbar på framåt med er utbildning. Sist, men inte minst, tack alla föräldrar vi har fått förtroendet att få ha era barn här på vår skola och tack för ert engagemang i arbetet i de olika arbetsgrupperna och med storstädningarna.
Årskurs nio tackar för allt ert stöd i insamlandet av pengar till deras skolresa. 

Skolan kommer att få tillgång till husets övervåning från årsskiftet och sakta men säkert flyttas verksamhet dit. Tanken är att administration och elevhälsa ska inhysas i ca hälften av lokalerna och den andra hälften tas i anspråk av verksamheten med eleverna.
Vårterminen 2016  börjar måndagen den 11 januari enligt ordinarie schema. 
Nu vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

​​

Hälsningar


Maria Pettersson 
rektor

+46 760-076810


Montessoriskolan Älvkullen
Fontinvägen 38 
442 31 Kungälv
Du följer väl oss på Facebook . På vår hemsida kan du finna det mesta i information som du kan tänkas behöva inklusive den allmänna och öppna information som skickas ut regelbundet från skolan via mail.