Ansökan

Förskola

Till vår förskola använder vi oss av ett kösystem. För att anmäla ditt/dina barn till denna kö var vänlig använd nedanstående ansökningsblankett och sänd in till förskolan.

Ansökan till förskolan görs på denna länk

Förskoleklass – Grundskola

Som många andra friskolor har vi inte någon kö till skolan. Istället får den som vill ansöka om plats för sitt barn skicka in sin ansökan via länk här på vår hemsida under en bestämd tidsperiod varje år, normalt november-februari. Ansökningsperioden anslås i god tid här på vår hemsida. Eftersom vi inte längre har något kösystem till förskoleklass/skola kommer inga ansökningar att sparas efter att antagningen är klar. Även ni som är vårdnadshavare till barn som tidigare har stått i kö måste alltså lämna in en ny ansökan under varje ansökningsperiod.

Nu har vi öppnat vår ansökningsperiod till skolan. Perioden pågår fram till 28 februari 2018. Besked till sökande kommer under tiden 1 mars – 30 april. Ansökan till skolan görs på denna länk

Inför läsåret 2018/2019 kommer antagningen hållas öppen 1 november 2017-28 februari 2018. Skolan kommer att ha ett Öppet-hus under senare delen av januari, då ni är välkomna att besöka oss.

Följande antagningsregler gäller:
Antagning till förskoleklass
1. Förtur för elever från vår egen förskola
2. Syskonförtur
3. Elever som kommer direkt från annan Montessoriförskola
4. Lottning

Antagning till grundskola
1. Förtur för elever från vår egen förskoleklass
2. Syskonförtur
3. Elever som kommer direkt från förskoleklass/klass i annan Montessoriskola
4. Lottning